Autószerelő mestervizsga 2022.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében 2022 szeptemberében autószerelő szakmában 10 fő mesterjelölt részére indult elméleti és gyakorlati felkészítés. A gyakorlati foglalkozásokat a jól felszerelt Autós Tanszervizünkben tartottuk meg. A mesterjelöltek fele régi Bornemisszás diák volt.

2022. november 23-án számítógép interaktív vizsgán kellett számot adni tudásukról a jelölteknek pedagógia, vállalkozási ismeretek és szakmai témakörökben, 24-én pedig a project feladatot teljesítették a vizsgázók. Vizsgára bocsátás feltételeként választhattak a mesterjelöltek úgynevezett oktatási célú szemléltetőeszköz készítést is, melynek bemutatását a záró vizsganapon bizottság előtt prezentáció segítségével kellett megtenni. A magas szintű megmérettetésen minden vizsgázó sikeresen vette az akadályokat.

A második napon ellenőrzést kaptunk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarától, akik mindennel meg voltak elégedve és dicséretüket fejezték ki a vizsga zárása során. A vizsgabizottságtól pedig azt a megállapítást hallhattuk, hogy egy alapos szakmai tudással rendelkező, lelkes csapat vett részt részünkről a lebonyolításban.

Az újdonsült mesterek díszes mesterleveleiket 2022. december 2- án vehetik át ünnepélyes keretek között.

Köszönet az előkészületekért és lebonyolításért kollégáinknak:

Kun Szabolcs szakoktatónak, Czibik Patrik és Vankó Gábor vezetőszerelőnek.

Korpás Róbert János

gyakorlatioktatás-vezető