Terepgyakorlaton a villanyszerelő tanulók a Campus Kft. központi telephelyén

A 2/10/C osztály villanyszerelő tanulóival voltunk terepgyakorlaton a Campus Kft. központi helyén. Elosztók szerelése, összeállítása volt a tanulók fő feladata. Vezetékek érvéghüvelyezését, bekötését, nulla sín, illetve védővezető sín kialakítását végeztük. Szép napos időben az udvaron tudtuk végrehajtani a műveleteket.  Tetszett a tanulóknak, hogy aktívan részt vehettek az összeállításokban. Üdítő, s pizza oltotta a szomjunkat, illetve éhségünket. Ezután a dokumentációk hivatalos menetét is végignézhettük, gyakorolhattuk a kivetítő segítségével a hűs teremben. Jó hangulatban, tapasztalatokban gazdagodva térhettünk haza. Korrekt, szakszerű volt a program. Köszönjük szépen a lehetőséget Leinbinger Márknak és cégének. 

A cég adója 1 %- t az iskolánk alapítványának ajánlotta fel. Komoly árbevételű vállalkozásról van szó.  Mindenben, amiben tud, támogatja az iskolát a cég. További tervei is vannak. Jó kapcsolatot ápol az iskolával. A tanulók is jól érezték magukat. Szakmai fejlődésük biztosított. Sok olyan dolgot láttak, amit a tanműhelyben nem lehetett. 

Leinbinger Márk lelkesen beszélt a szakmáról, s annak szépségeiről is. Itt végzett nálunk, s emlékszik a régi tanáraira is nagy tisztelettel. Tősi Pált emlegette többször. Hitelesen beszélt a szakmai fejlődéséről.  A gyerekekre nagy hatással volt. 

Szép napunk volt. Köszönjük.

 

Faludi Endre, szaktanár

osztályfőnök