Autószerelő és autóelektronikai műszerész mestervizsga 2021.

  A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében 2021. szeptemberében autószerelő szakmában 9 fő, autóelektronikai műszerész szakmában 8 fő mesterjelölt részére indult elméleti és gyakorlati felkészítés. A gyakorlati foglalkozások a jól felszerelt Autós Tanszervizünkben voltak megtartva.

2021. november 23-tól 25-ig zajlott le a mestervizsga iskolánkban. Vizsgára bocsátás feltételeként választhattak a mesterjelöltek úgynevezett oktatási célú szemléltetőeszköz készítést is, melynek bemutatását prezentáció segítségével kellett megtenni bizottság előtt a záró vizsganapon. A magas szintű megmérettetésen minden vizsgázó sikeresen vette az akadályokat. Az újdonsült mesterek jól megérdemelt mesterleveleiket 2021. december 11-én Gyöngyösön a Kékes Étteremben vehetik át ünnepélyes keretek között.

Nagyon örültünk annak, hogy nagy többségében a mesterek régi diákjaink voltak.

Sikerként könyvelhetjük el, hogy mindkét szakmánál távolról érkezett mestervizsga elnök hasonló módon, egymástól függetlenül mindennel meg volt elégedve és azt állapították meg, hogy egy alapos szakmai tudással rendelkező, lelkes csapat vett részt részünkről a vizsgáztatásban. Hálás köszönet ezért a kollégáknak:

Kun Szabolcs szakoktatónak, Czibik Patrik és Vankó Gábor vezetőszerelőnek.

 

Korpás Róbert János

gyakorlatioktatás-vezető