Bornemissza-hét projekt

2021. október 18-19-20-21-22.

Iskolánkban a hagyományos rendezvények sorában az egyik legjelentősebb az iskolánk névadójáról elnevezett rendezvénysorozat.

Ebben a tanévben a kezdő évfolyamok meglátogatták az egri várat, a 10-11. évfolyam a város nevezetességeit tekintette meg. A látottakról képes beszámoló, kisfilm, ill. PPT készült.

 

2021. október 19-20-21-22.

ISKOLÁM és ÉN

A 9. évfolyam tanulói számára a Humán és reál munkaközösség komplex projekttervvel készült, amelynek eredménye a könyvtár és a fénymásoló közötti részen, a PROJEKTFALON  látható: egy idővonallal, várszimbólummal színesítve 6 korszakra bontották az iskola történetét. Minden osztály feldolgozott egy-egy jelentős korszakot, történettel, képekkel, érdekességekkel a meglévő évkönyvekből. Ezeket a projekttermékeket laminálták és piros, illetve kék szalagra ráragasztva a megfelelő korszaknál láthatók.

A 9/A osztály tanulói Juhász Gyula osztályfőnök irányításával elevenítették fel az 1552-es eseményeket, és végül ők is esküt tettek….

Várjáték! Eskü és egy kis Egri Csillagok

https://bgeger-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/juhasz_gyula_bgeger_hu/ETg5WiynRehJrg06-ksDdqAB0EcUvKb3kZdRsK0cxbyPUA?e=AfvgFw

 

2021. október 22.

GÓLYAAVATÁS

A 9. évfolyam tanulóit köszöntötte az iskola vezetése, majd Uzelman Tamás, igazgató feltűzte az iskolánk kitűzőjét az osztályok képviselőinek.

A napot fegyver- és viseletbemutató zárta.

1/13/A Bornemissza-hét PPT