Gólyaavatás a kollégiumban

Kollégiumunkban 2020. október 15-én 15:30-kor a Diákönkormányzat szervezésében rendeztük meg a kilencedikeseink számára a gólyaavatást. Erre a népszerű programra izgatottan készült a kollégium apraja nagyja. A ?kicsik? egész héten azt latolgatták, vajon mi fog történni Velük, a ?nagyobbak? pedig buzgón fogalmazták a gólyaeskü szövegét.

Végre elérkezett a várva várt nap!!!!

Kollégáimmal több helyszínen vártuk őket, és igyekeztünk minél színesebb és érdekesebb programokkal szórakoztatni gólyáinkat.

Volt QR kódolvasás, ahol idézeteket találtak, a játékszigeten különböző társasjátékokat játszhattak. A sakkverseny megmozgatta az agyukat, a csocsóbajnokság pedig a kezüket.

Az aulában csapatverseny várt rájuk. Ennek keretében volt lufifújás időre, sütievés villa nélkül /hihihi/, gumicukor fűzés és ?szellemidézés?. Az activity-t is nagyon élvezték, hiszen itt megmutathatták kreativitásukat, ügyességüket, gyorsaságukat és fiúk lányok együtt szurkolhattak a csapatnak.

Végre egy nap, ami csak az övék volt, csak róluk szólt!!!

Boldog gyermeki mosoly tükröződött mindegyikük arcán /ahogyan ez a képeken is látszik/. Már igazán rájuk fért ez a vidámság!

A program végére maradt a gólyaeskü, amihez kicsike gólyaorrokat is készítettünk.

Jól éreztük magunkat mindannyian!

Nevelőtanárok, idősebb diákok és GÓLYÁK együtt örültünk annak, hogy a Bornemissza Kollégium új tagokkal bővülhetett.

Jó volt Veletek, jó volt együtt!!!!

 

Üdvözlettel: Kissné Nyerges Judit

DÖK vezetője

Invalid Displayed Gallery