Electude Országos Járműtechnikai Digitális Tanulmányi Verseny

A Maróti Könyvkereskedés Kft., mint az Electude járműtechnikai e-learning szoftver hivatalos magyarországi forgalmazója Electude Országos Járműtechnikai Digitális Tanulmányi Versenyt hirdetetett a nappali és felnőttképzésben résztvevő közlekedésgépész diákoknak és osztályoknak.

A verseny célja
? A közlekedésgépész diákok, osztályok között országos szinten megtalálni a szakmai szempontból a legnyitottabb és legeredményesebb osztályokat és diákokat.

? Motiválni a diákokat és a tanárokat az Electude e-learning tananyag rendszeres használatára.

Ennek érdekében egy hónapon keresztül minden tanuló ingyen használhatta az 1100 magyar nyelvű modulból álló Electude e-learning online szoftvert.

Iskolai szinten történő megvásárlás után a programot ezen kívül a tanítási órákon is rendszeresen használtuk a 2. félévben.

2019. május 20. án került sor Kecskeméten az ünnepélyes díjátadó ünnepségre, melynek során tudtuk meg, hogy iskolánkból:

Pothorszki Zsombor autótechnikus tanuló 4. helyezést,

Újváry Imre Koppány autóelektronikai műszerész tanuló 11. helyezést ért el a versenyen.

Eredményes szereplésért diákjaink értékes díjakat vehettek át.

Pothorszki Zsombor sajnos nem tudott részt venni az ünnepségen, ezért az oklevelet és az ajándékokat átvettük helyette, melyet a szakmai vizsgán kapott meg, szintén méltó körülmények között.

Ezúton gratulálunk a díjazott résztvevőknek és további sok sikert kívánunk részükre!

 

Korpás Róbert

mérnöktanár

 

Invalid Displayed Gallery