Electude online program

Electude online programot vásárolt és használ iskolánk a gépész és közlekedésgépész szakmák tanításához. A programot sikeresen alkalmazzuk az oktatásban, melynek következtében a tanítási órák a diákok által is érdekesnek, hasznosnak minősítettek.

Az Electude egy olyan digitális technológiával támogatott oktatási rendszer, amely felkészíti a jelen és a jövő szakembereit a kreatív problémamegoldásra és a felxibilis, tudásalapú munkavégzésre. Több, mint 1100 modult (kb. 550 óra) tartalmazó átfogó és gyakorlatorientált digitális tananyag interaktív ábra- és animáció gyűjteménnyel rendelkezik. Segítségével készség szinten elsajátítható, mint a legfontosabb járműtechnikai működési elvek, mint a napjaink járművében megtalálható modern technikai megoldások. A járművek diagnosztizálása során felhasznált műszerek, eszközök használatára is megtanít, ezzel készítve fel valós, ipari követelményekre. A témakörök és modulok listája folyamatosan frissül a legújabb műszaki megoldásokkal.

A programot 1 hónapig tanulóink ingyenesen otthonról is elérhették. Ezen idő alatt hirdették meg az Electude Országos Járműtechnikai Digitális Tanulmányi Versenyent. A program otthoni használatát mérve tanulóink kimagaslóan teljesítettek. Pothorszki Zsombor 1/15E autótechnikus tanulónk például 444 modult teljesített. A legjobbak igazgatói dicséretben részesültek, valamint jeles osztályzatokat kaptak szakmai tantárgyakból.

Invalid Displayed Gallery