Angol és német nyelvi szépkiejtési verseny 2018

Idén november 30-án már 12. alkalommal rendeztük meg idegen nyelvi szépkiejtési versenyünket, mely töretlen népszerűségnek örvend és vonzza nem csak Heves, de a környező megyék szakközépiskoláit is. Ez évben is szép számú angol nyelvi indulóval, és valamivel kevesebb, de annál színvonalasabb német nyelvi nevezővel zajlott le a verseny.

A résztvevő iskolák képviselői elismerő szavaival élve: ?Szeretném megköszönni Önöknek magam és nyelvszakos kollégáim nevében a versenylehetőséget és szervezést! A gyerekek és a kísérő kolléganő is nagyon jól érezte magát! 🙂 Több éve készítek tanulókat az Önök által szervezett versenyre, s még mindig azt gondolom, üde színfolt a szakiskolai versenypalettán! Remélem, jövőre is lesz lehetőségünk nevezni.? (Nagy Beáta, Egri SZC Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakgimnázium és Szakközépiskola)

Eredmények:

Angol nyelv

9. évfolyam

I. helyezett: Molnár Attila (Egri SzCRemenyik Zsigmond Gimnáziuma, és Szakgimnáziuma, Füzesabony. Felkészítő tanára Gálné Kassai Mária)

II. helyezett: Horváth Olivér (Egri SzCRemenyik Zsigmond Gimnáziuma, és Szakgimnáziuma, Füzesabony. Felkészítő tanára Gálné Kassai Mária)

III. helyezett: Vásárhelyi Péter (Eventus Üzleti, Művészeti Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium. Felkészítő tanára Varga Zsuzsanna)

10. évfolyam

I. helyezett: Kálmán Gábor (Egri SzCRemenyik Zsigmond Gimnáziuma, és Szakgimnáziuma, Füzesabony. Felkészítő tanára Gálné Kassai Mária)

II. helyezett: Megyeri Dóra(Egri SzC Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Eger. Felkészítő tanára Mikus Katalin)

III. helyezett: Bartók Bálint(Egri SzCRemenyik Zsigmond Gimnáziuma, és Szakgimnáziuma, Füzesabony. Felkészítő tanára Gálné Kassai Mária)

11. évfolyam

I. helyezett: Vizinczei Martin (Egri SZC Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakgimnázium és Szakközépiskola, Eger. Felkészítő tanára Nagy Beáta)

II. helyezett: Berecz András (Egri SzC Bornemissza Gergely Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Eger. Felkészítő tanára Horváth Anna)

 

 

Német nyelv:

9. évfolyam

I. helyezett: Veperdi László (Egri SzC Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Eger. Felkészítő tanára Kormosné Ferencz Beáta)

II. helyezett:Papp Sándor László (Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róber Kereskedelmi, Vendéglátóiari, Közgazdasági, Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakiskola, Gyöngyös. Felkészítő tanára Makláriné Baksa Anita)

III. helyezett: Takács Gábor (Egri SzC Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Eger. Felkészítő tanára Kormosné Ferencz Beáta)

Invalid Displayed Gallery