Czipóné Balczár Magdolna alkotásai a Kátai Galériában

Február 28-án Czipóné Balczár Magdolna alkotásaiból nyílt kiállítás LÁT-KÉP címmel. Megnyitotta Teleki Klári, művészetpártoló.

Uzelman Tamás, igazgató köszöntötte a vendégeket, kiemelte a kultúra fontosságát iskolánk életében.

Isten áldja a tisztes ipart ? vallottuk mindig. Iskolánk 134. tanévében is igaz az, ami mindig is jellemezte ezt az iskolát: törekvés a tisztességre, magas színvonalú szakmai oktatás, de emellett ugyanilyen fontos volt a kulturális nevelés is: 134 év hosszú idő egy iskola életében, de a változó idők ellenére nem veszítettük el soha azt a hitünket, hogy jó szakemberek csak kiművelt fők lehetnek.

A Galériában már 25 kiállítást nyitottunk nívós alkotók nívós műveiből. A megnyitón Pöttler Anton (2/14/A) Várnai Zseni Csodák csodája c. versét adta elő, majd 2 ének következett. Előadták: Farkas Erzsébet 11. oszt. tanuló az IQ-Pont Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulója, szintetizátoron kísért: Farkas Endy 1/9/D osztályos tanulónk és gitáron játszott testvére Farkas Olivér, 7. osztályos tanuló Verpelétről. Végül Kiss Beatrix 10. A osztályos tanulónk előadásában hallhattuk Holló József Márciusi töprengő című versét. Az alkotó és Teleki Klári is elismerését fejezte ki azért, hogy a kultúrát ilyen fontosnak tartja az intézmény. Megtekinthető előzetes bejelentkezéssel: 70/ 400 28 34

Pergéné Mankovics Anikó

általános igazgatóhelyettes

Invalid Displayed Gallery